Cursos monogràfics

Realitzem cursos temàtics de cuina d’arreu del mon: introducció a la cuina japonesa, cuina mediterrània, cuina amb miniatura.

Cursos amb temàtiques diverses com: la cuina dels d’arrossos, cuina vegetariana, amb bolets, de supervivència (per aquells que la cuina se’ls hi resisteix), cuina de plats freds, cuinar amb llegums, per fer plats freds, organitzar i servir una festa… son exemples de la varietat de menús i plats que hem anat creant durant la nostra trajectòria, any rere any, sempre atents a tot el que passa al voltant de la cuina i la taula.

 

FESTES D’ANIVERSARI: Tant els grans com els petits de la casa, podeu crear la vostra festa d’aniversari ideal. Preparem el teu menú preferit perquè pugueu cuinar i gaudir del vostre dia envoltat de rialles i amics!

SOPAR D’AMICS: Et proposem una alternativa on anar a dinar o sopar amb amics: un taller on pots elegir el teu menú i realitzar una classe pràctica i/o teòrica amb qui et vingui de gust. Divertir-te, aprendre i gaudir d’una estona a la cuina tastant totes les elaboracions.

MONOGRÀFIC AL TEU GUST: Cuina vegetariana, saludable, salada, dolça, per compartir…Tens dubtes específics o vols aprendre alguna recepta en concret? Vols noves idees per decorar la taula, preparar festes o sorprendre els convidats? Pots demanr el teu taller personalitzar. Contacta amb nosaltres i et resoldrem tot els dubtes!