Filosofia

No hi ha regles absolutes ni una única forma d’alimentar-se que sigui perfecta, però creiem que tenir uns coneixements que ens permetin saber triar el que menjar amb fonament de causa i poder fer una dieta per sentir-se i estar bé és essencial. Aquesta és la nostra dèria.

Ara ja fa uns anys que treballem en l’àmbit de la nutrició, la dietètica i la cuina. Ho fem des del convenciment que l’alimentació dels éssers humans és barreja de necessitat i plaer, tot i que mengem per viure de vegades podríem dir que quasi vivim per menjar.

L’alimentació per a una adequada nutrició és una part essencial de la salut de les persones, un dels elements claus que ha de definir l’esperança de vida i l’aparició o no, de malalties cròniques.

El nostre primer objectiu és la prevenció i la salut
La nostra voluntat és transmetre coneixements, col·laborar en l’esforç i animar en  la voluntat de millorar els hàbits alimentaris de les persones, per crear estils de vida saludables des de l’alimentació, la nutrició i la cuina.

Ensenyar a cuinar des de la medicina, en seria el segon
Ajuntem la medicina, la ciència i la tecnologia dels aliments amb la cuina, perquè coneixem les dificultats de posar en pràctica dietes saludables i necessitades d’un equilibri específic per a persones amb malalties que per un període  curt o al llarg de la seva vida els ha de garantir mantenir a ratlla la malaltia.

Un tercer objectiu és el de preservar i fomentar la dieta mediterrània
Creiem que l’estil de vida i l’alimentació amb els productes de la dieta mediterrània avui per avui té molts trets del que se’n podria dir dieta ideal, la dieta bàsica del nostre país amb la riquesa i matisos gastronòmics que varien segons el lloc n’és un exemple i una fita a preservar.